ConX 79 €

ConX

ConX-sovittimien avulla kytket kaikki audiolaitteesi ja vanhat kaiuttimesi langattomasti samaan järjestelmään ART by Tivoli Audio -kaiuttimien kanssa. Sovittimessa on linjatasoiset tulo- ja lähtöliitännät ja voit käyttää sitä tarpeen mukaan joko lähettimenä tai vastaanottimena.

Tivoli Audio App -sovellus tunnistaa ConX-sovittimen, joten hallitset helposti myös vanhoja hifilaitteitasi ja muodostat kuhunkin käyttötilanteeseen sopivia kokonaisuuksia.

Add an expansion

3,5 mm. Auxiliary Input Cable - White
5 €
Add
Valitse väri
ILMAINEN kuljetus
yli 99 €:n tilauksille.
Nopea toimitus (5-7 päivää)
Tilaa jo aamupäivällä.
30 päivän kokeilu
Palautus tarvittaessa.
2 vuoden takuu
Riskitön ostos.

The story

Kokonaisuuden täydentäjä

ConX mahdollistaa muiden laitteiden kytkemisen ART by Tivoli Audio -järjestelmään. ConX-sovittimen avulla siirrät audiosignaalin langattomasti ART by Tivoli Audio -kaiuttimiin viritinvahvistimesta, levysoittimesta tai jopa kasettidekistä.

Haluatko muuttaa vanhat kaiuttimesi Wi-Fi-yhteensopiviksi ja kytkeä ne langattomasti ART by Tivoli Audio -järjestelmään? Käytä kytkemiseen ConX-sovitinta ja hallitse kaikkia laitteita Tivoli Audio App -sovelluksella.

ConX-sovitin mahdollistaa lähes samat toiminnot kuin ART by Tivoli Audio kaiuttimet. Hallitse koko äänentoistojärjestelmääsi vaivattomasti ilmaisella Tivoli Audio App -sovelluksella.