CUBE 219 €

Wi-Fi / Bluetooth-suoratoisto / Lisälaitetulo / Stereo

CUBE

Langattomassa CUBE-kaiuttimessa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tyyli ja äänenlaatu, joten se on upea lisä sekä kodin sisustukseen että äänentoistojärjestelmään. Voit vaivattomasti striimata suosikkejasi parhaista musiikkipalveluista millä tahansa iOS- tai Android-laitteella. Voit käyttää ORB-kaiuttinta yksin, stereoparina tai osana monihuonejärjestelmää.

Viimeistele kotisi sisustus upealla äänentoistojärjestelmällä!
Tivoli Audio huonekalumainen puukotelo ja laadukas Gabriel®-etukangas viimeistelevät kaiuttimiesi upean ilmeen.

Add an expansion

ART Battery Pack - Lithium
29 €
Add
Valitse väri
ILMAINEN kuljetus
yli 99 €:n tilauksille.
Nopea toimitus (5-7 päivää)
Tilaa jo aamupäivällä.
30 päivän kokeilu
Palautus tarvittaessa.
2 vuoden takuu
Riskitön ostos.

The story

CUBE - Täydellinen ääni

Puhdaslinjainen, tyylikäs ja pieni CUBE on huippuluokan kaiutin. Gabriel®-etukangas ja Tivoli Audio upea puukotelo nostavat myös kotisi sisustuksen uudelle tasolle.

CUBE-kaiuttimessa on täyteläinen ääni ja monipuoliset ominaisuudet Uuden tekniikan ansiosta yhdistät kaiuttimet esimerkiksi stereopareina tai muina sopivina yhdistelminä ART by Tivoli Audio -kokonaisuuteen.

Asentaminen on yksinkertaista
CUBE on valmis yhdistettäväksi Bluetooth®-järjestelmään suoraan paketista. Voit lisäksi ladata itsellesi Tivoli Audio Wireless App -sovelluksen, jolla hallitset vaivattomasti koko langatonta äänentoistojärjestelmääsi.

Tuntuuko yksi kaiutin liian vähältä?
Sovelluksen toiminnoilla luot uuden stereoparin tai valjastat kaikki kotisi kaiuttimet toistamaan haluamaasi ohjelmaa.

Yksinkertaiset säätimet
CUBE-kaiuttimessa on äänenvoimakkuussäädin sekä valitsimet ohjelmalähteelle ja laiteasetelmalle. Lisäksi voit käynnistää ja keskeyttää musiikintoiston koskettamalla kaiuttimen päällä olevaa logoa.

Musiikkia mihin vain
Voit siirtää langattoman CUBE-kaiuttimen aina sopivimpaan paikkaan. Hankittuasi ladattavan litiumakun nautit musiikista tunnista toiseen missä tahansa.