Model One BT 289 €

Bluetooth-suoratoisto / FM -viritin / AM -viritin / Lisälaitetulo

Model One BT

Tivoli Audio Model One BT -radiossa on langaton Bluetooth-järjestelmä. Voit valita ohjelmalähteeksi kannettavan soittimen yksinkertaisesti avaamalla langattoman yhteyden ja käynnistämällä lempimusiikkisi toiston. Niin helppoa se on.

Valitse väri
ILMAINEN kuljetus
yli 99 €:n tilauksille.
Nopea toimitus (5-7 päivää)
Tilaa jo aamupäivällä.
30 päivän kokeilu
Palautus tarvittaessa.
2 vuoden takuu
Riskitön ostos.

The story

Tivoli Audio Model One BT -radiossa on langaton Bluetooth®-järjestelmä. Voit valita ohjelmalähteeksi kannettavan soittimen yksinkertaisesti avaamalla langattoman yhteyden ja käynnistämällä lempimusiikkisi toiston. Niin helppoa se on.

Bluetooth®-toiminnolla kytket radioosi erillisen soittimen täysin ilman yhdysjohtoja. Kun maineikkaasta AM/FM-radiosta ei tule sopivaa ohjelmaa, voit kuunnella soittimeesi tallennettuja suosikkejasi radion kautta. Langattoman Bluetooth®-tekniikan edistyksellinen A2DP-järjestelmä ja Model One BT -radion arvostettu sävynsäätöpiiri takaavat huippuluokan äänenlaadun, jonka parissa viihdyt pitkään.

Langattoman tekniikan ansiosta et tarvitse kytkentäjohtoja Bluetooth®-yhteensopivan soittimen ja radion väliin. Siten kuuntelun aloittaminen onnistuu vaivattomasti ilman lisätarvikkeiden etsimistä. Model One BT -radiossa on varmuuden vuoksi myös perinteiset liitännät soittimelle, tallentimelle ja kuulokkeille, jotka haluat liittää järjestelmään kytkentäjohdoilla.

Maailman helppokäyttöisin radio nyt entistäkin monipuolisempi.