ORB 269 €

Wi-Fi / Bluetooth-suoratoisto / Lisälaitetulo / Stereo

ORB

Voit ripustaa kaiuttimen seinälle upean maalauksen tapaan tai asentaa sen jalustalle veistoksen lailla. Mahtavaääninen ORB istuu huoneen sisustukseen kuin hieno taideteos. Voit vaivattomasti striimata suosikkejasi parhaista musiikkipalveluista millä tahansa iOS- tai Android-laitteella. Voit käyttää ORB-kaiuttinta yksin, stereoparina tai osana monihuonejärjestelmää.

Viimeistele kotisi sisustus upealla äänentoistojärjestelmällä!
Tivoli Audio huonekalumainen puukotelo ja laadukas Gabriel®-etukangas viimeistelevät kaiuttimiesi upean ilmeen.

Add an expansion

ART Battery Pack - Lithium
29 €
Add
Valitse väri
ILMAINEN kuljetus
yli 99 €:n tilauksille.
Nopea toimitus (5-7 päivää)
Tilaa jo aamupäivällä.
30 päivän kokeilu
Palautus tarvittaessa.
2 vuoden takuu
Riskitön ostos.

The story

ORB - Äänentoiston taidetta

Voit ripustaa kaiuttimen seinälle upean maalauksen tapaan tai asentaa sen jalustalle veistoksen lailla. Mahtavaääninen ORB istuu huoneen sisustukseen kuin hieno taideteos. Laadukkaan Gabriel-kankaan ja aidon puukotelon ansiosta ORB on paljon enemmän kuin pelkkä kaiutin.

ORB-kaiuttimen suunnittelussa ei ole tingitty äänenlaadusta Solakkalinjainen kaiutin tuottaa täyteläisen äänen ja refleksirakenne takaa tukevan bassontoiston.

Asentaminen on yksinkertaista
ORB on valmis yhdistettäväksi Bluetooth-järjestelmään suoraan paketista. Voit lisäksi ladata itsellesi Tivoli Audio Wireless App -sovelluksen, jolla hallitset vaivattomasti koko langatonta äänentoistojärjestelmääsi.

Tuntuuko yksi kaiutin liian vähältä?
Sovelluksen toiminnoilla luot uuden stereoparin tai valjastat kaikki kotisi kaiuttimet toistamaan haluamaasi ohjelmaa.

Yksinkertaiset säätimet
ORB-kaiuttimessa on äänenvoimakkuussäädin sekä valitsimet ohjelmalähteelle ja laiteasetelmalle. Lisäksi voit käynnistää ja keskeyttää musiikintoiston koskettamalla kaiuttimen päällä olevaa logoa.

Musiikkia mihin vain
Voit siirtää langattoman ORB-kaiuttimen aina sopivimpaan paikkaan. Hankittuasi ladattavan litiumakun nautit musiikista tunnista toiseen missä tahansa.